Сompanie/organizație care va presta servicii de logistică și organizare a activităților de tineret

Centrul de Informare și Resurse „PRO BONO” contractează o companie sau organizație care va presta servicii de logistică și organizare a activităților de tineret (5 Mese Rotunde cu APL și tinerii din raion) pentru consolidarea actorilor-cheie din domeniul de tineret în 5 regiuni (Leova, Rîșcani, Edineț, Glodeni, municipiul Bălți), inclusiv identificarea soluțiilor de implementare a activităților în contextul pandemiei de COVID 19.

Compania/organizația va fi contractată pentru oferirea de servicii de logistică și organizare a activităților de tineret în cadrul celor 5 regiuni ale proiectului, care va include următoarele:

  1. moderarea celor 5 evenimente
  2. servicii catering
  3. asigurare transmisiune live
  4. asigurarea echipamentului tehnic – laptop, proiector
  5. elaborarea design-ului pentru kit participant. AO CIR PRO BONO va pune la dispoziția companiei selectate toate informațiile și materialele necesare sau solicitate de Prestator.
  6. servicii foto/video

Persoanele interesate trebuie să transmită un dosar, care să conțină:

  • CV organizației sau companiei cu indicarea contractelor similare anterior implementate;
  • CV-urile echipei responsabile din partea ofertantului;
  • oferta financiară per activitate;

Mai multe detalii despre cerințe și responsabilități, consultați Termenii de Referință ai poziției.

Dosarul de participare va fi transmis până în data de 31 octombrie 2021, prin e-mail la adresa management.probono@gmail.com cu mențiunea „Servicii de logistică și organizare a evenimentelor ”.

Proiectul „Participarea consolidată și implicarea civică în rândurile tinerilor în Moldova”, este susținut din “Fondul comun pentru dezvoltarea Centrelor de Tineret și consolidarea participării și implicării civice în rândurile tinerilor în Republica Moldova” al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, administrat și dezvoltat cu suportul UNFPA Moldova, Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare. Proiectul își propune să dezvolte capacitățile Autorităților Publice Locale la nivel regional, prin implementarea, evaluarea politicilor de tineret, respectând principiile managementului bazat pe rezultare și bugetarea participativă.

 928 total views,  4 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 − 12 =