UE // Centrul de Informare și Resurse „Pro Bono” anunță concurs de selectare a unei companii care va presta servicii de transport din Chișinău spre Raionul Telenești (Chițcanii-Vechi, Codrul Nou, Negureni, Căzănești, Țânțăreni) și invers, în cadrul proiectului „Cetățenie activă pentru Dezvoltarea Durabilă a raionului Telenești”, beneficiar al programului de granturi „Fii schimbarea: Cetățeni implicați – comunități durabile”, parte a proiectului „Abilitarea cetățenilor în Republica Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

O companie care oferă servicii de transport pasageri pe teritoriul Republicii Moldova va fi selectată pentru a presta serviciile solicitate conform condițiilor indicate de PRO BONO, în baza contractului de prestare servicii semnat între părți în perioada martie 2020 – august 2021.

În această perioadă, se vor efectua călătorii în cele 5 localități Chițcanii-Vechi, Codrul Nou, Negureni, Căzănești, Țânțăreni din Raionul Telenești. Graficul se va stabili ulterior.

Consultă Termenii de Referință ai cererii de oferte.

Dosarul de participare va fi transmis până în data de 23 martie 2021, prin e-mail la adresa management.probono@gmail.com și cir.probono@gmail.com cu mențiunea „Servicii de transport”.

Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a Uniunii Europene (UE), acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor în Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). În Regiunea de Dezvoltare Centru, partenerii de implementare a proiectului sunt Asociația pentru Guvernare Eficientă și Responsabilă AGER și AO „HABITAT”.

 546 total views,  2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seventeen − ten =