Centrul de Informare și Resurse „PRO BONO” selectează expert național pentru dezvoltarea capacităților Centrelor de tineret și servicii de tineret de calitate în 2 regiuni ale proiectului: Cahul și Ungheni.
Expertul va fi contractat pentru consolidarea capacităților și oferirea de suport Centrelor de Tineret din cele 2 regiuni ale proiectului.
Pentru selectarea expertului național, vor fi cerute următoarele calificări:
- Licență în domeniul politicilor de tineret, politici sociale, dezvoltare internațională, drept și alte domenii relevante.
- Alte instruiri relevante pentru activitate (instruiri în domeniul drepturilor omului, management bazat pe rezultate, monitorizare și dezvoltare).
- Cel puțin 5 ani de experiență pe domeniul de intervenție;
- Experiență de lucru cu organizații non guvernamentale;
- Experiență în organizarea, moderarea, facilitarea lucrului în grup, cercetărilor, consultații la nivel local/național, instruiri;
- Cunoașterea bună a sistemului administrativ, Autorităților publice locale și centrale;
- Cunoaștere bună a politicilor de tineret, specificul dezvoltării lucrării de tineret și a rezultatelor bazate pe infrastructură a tineretului existent.
- Minim 2 contracte similare anterior implementate cu succes.
- Fluență în limba română și în limba rusă.
- Cunoașterea limbii engleze constituie un avantaj.
Responsabilitățile și activitățile de care va fi responsabil expertul se regăsesc în Termenii de Referință ai poziției,
Persoanele interesate trebuie să transmită un dosar, care să conțină:
- CV cu indicarea a cel puțin 2 contracte similare anterior implementate;
- Oferta financiară per zi.
Dosarul de participare va fi transmis până în data de 7 noiembrie 2021, prin e-mail la adresa management.probono@gmail.com cu mențiunea „Expert centru de tineret”.
Centrul de Informare și Resurse AO PRO BONO a devenit partenerul de implementare al UNICEF Moldova, sprijinind implementarea Programului ,,EU4Moldova: Regiuni-cheie” privind „consolidarea capacităților, dezvoltării și împuternicirii adolescenților și tinerilor din Cahul și Ungheni”.
Obiectivul general al Programului EU4Moldova: Regiuni-cheie este de a consolida coeziunea economică, teritorială și socială în Republica Moldova prin facilitarea creșterii socio-economice locale incluzive, durabile și integrate și îmbunătățirea standardelor de viață ale copiilor, adolescenților și tuturor persoanelor din cele două regiuni cheie, Cahul şi Ungheni.
741 total views, 4 views today
Leave a Reply