Participă în concurs și spune răspicat: „Consiliul Elevilor are voce în școala mea!”

Ești activ/ă în școala? Ești membru sau membră a unui consiliu de elevi (Senat al Elevilor) și îți dorești să promovezi activitatea acestuia la nivel național? Te invităm să participi la un concurs ce te va ajuta să-ți faci vocea auzită. 

Consiliile de Elevi sunt o platformă în care elevii pot lua decizii, pot propune inițiative și pot genera schimbări pozitive în comunitatea lor școlară. Astfel, ai posibilitatea să spui despre acest lucru tuturor elevilor, profesorilor sau autorităților publice. Participă în concurs și demonstrează acest lucru, că Senatul Elevilor/Consiliul Elevilor are voce în școala ta.

Ce trebuie să faci:

Trimite un video în care dai dovadă de creativitate, ingeniozitate și leadership. Materialul va oferi detalii despre activitatea structurii și va prezenta importanța consiliului elevilor în instituția ta. Acesta trebuie să fie de maxim 60 de secunde, în format vertical și de o calitate adio-vizuală bună.

Video expediat va fi făcut public și va fi utilizat în promovarea activității consiliului de elevi în mass media de către parteneri (Centrul de Informare și Resurse „PRO BONO”, UNICEF Moldova, USAID Moldova).

De ce să participi în concurs:

Pe lângă faptul că vei vorbi despre activitatea instituției, aceasta va beneficia de un panou informațional, pe care îl vei putea utiliza în diverse scopuri, vei obține un cont gratuit de partener pe platforma Youth.md, unde vor putea fi prezentate evenimentele și activitatea instituției. 

Video trebuie expediat până pe data de 31 octombrie la adresa de email: brinca.probono@gmail.com.

Dacă ai întrebări sau neclarități, nu ezita să iei legătura cu noi: comunicare.cirprobono@gmail.com sau brinca.probono@gmail.com, 069588273.

Concursul se desfășoară în cadrul proiectului dezvoltat de UNICEF Moldova, în parteneriat cu Centrul de Informare și Resurse PRO BONO și cu suportul USAID Moldova și Guvernul Italiei.

 5,406 total views,  2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 − 6 =