Concurs // Expert pentru elaborarea unui ghid privind implementarea proiectelor la nivel local

Centrul de Informare și Resurse ”Pro Bono” cu suportul financiar al Fundației Europene de Tineret (FET) demarează proiectul #ComunitateaTa Academy cu scopul de a promova drepturile omului, democrația, toleranța și solidaritatea prin intermediul organizațiilor de tineret la nivel local.

Proiectul este bazat pe 3 obiective esențiale:

  • instruirea a 5 ONG de tineret (20 de tineri si tineri specialiști) în cele mai bune practici pentru proiectarea, planificarea și implementarea proiectelor comunitare locale
  • realizarea a 5 proiecte comunitare în susținerea păcii cu implicarea activă a grupurilor vulnerabile, inclusiv tineri, femei tinere, minorități etnice
  • realizarea a 4 proiecte interculturale de consolidare a păcii care implică parteneriat între comunități cu diferite structuri lingvistice sau culturale.

În cadrul proiectului anunță concursul de selectare a unui expert care va oferi consultanță și va crea un ghid privind implementarea proiectelor la nivel local ce va include: bune practici despre fundraising, colaborarea cu autoritățile locale și părțile interesate și va mobiliza tinerii la nivel de micro comunități.

Mai multe detalii despre produsul pe care trebuie să-l elaborezi și calificările necesare, găsești în Termenii de Referință ai poziției.

Dacă ai acceptat provocarea și dorești să participi în concurs, te invităm să trimiți dosarul de participare până pe 14 mai 2021, prin e-mail la adresa management.probono@gmail.com și cir.probono@gmail.com cu mențiunea “Expert în consolidarea capacităților APL”.

Academia #ComunitateaTa este implementat cu suportul financiar al Fundației Europene de Tineret (EYF) a Consiliului Europei în perioada aprilie – septembrie 2021.

 577 total views,  2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 − seven =