TOR // Expert/ă în dezvoltarea politicilor de tineret

Centrul de Informare și Resurse „PRO BONO” este în căutarea unui expert sau experte privind dezvoltarea politicilor de tineret, în cadrul proiectului „Participarea consolidată și implicarea civică în rândurile tinerilor în Moldova”.

Expertul va fi contractat pentru oferirea de suport APL selectate în elaborarea planurilor de tineret bazate pe rezultate și date statistice și dezvoltarea bugetelor bazate pe programe a acestora (împreună cu un expert pe domeniul dezvoltării bugetelor locale). Procesul de mentorat va include implicarea Consiliilor locale ale Tinerilor și reprezentanții centrelor de tineret din cele 10 regiuni ale proiectului.

Mai multe detalii despre poziție, calificare și cerințe poți găsi în Termenii de Referință ai poziției.

Persoanele interesate trebuie să transmită un dosar, care să conțină:

  • CV cu indicarea a cel puțin 2 contracte similare anterior implementate;
  • Oferta financiară per zi.

Dosarul de participare va fi transmis până în data de 28 martie 2022, prin e-mail la adresa management.probono@gmail.com cu mențiunea „Expert în domeniul Politicilor de tineret”.

Proiectul „Participarea consolidată și implicarea civică în rândurile tinerilor în Moldova”, care e parte la „Fondul comun pentru dezvoltarea Centrelor de Tineret și consolidarea participării și implicării civice în rândurile tinerilor în Republica Moldova” al Ministerului Educației, Cercetării, cu suportul UNFPA, Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare, va dezvolta capacitățile Autorităților Publice Locale la nivel regional, prin implementarea, evaluarea politicilor de tineret, respectând principiile managementului bazat pe rezultare și bugetarea participativă.

 1,698 total views,  2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 − 1 =