ToR // Companie care prestează servicii de catering, în municipiul Chișinău

Centrul de Informare și Resurse „PRO BONO” anunță concurs de selectare a unei companii care prestează servicii de catering, în municipiul Chișinău.

Aceasta va fi contractată pentru a oferi servicii de catering pentru 15 participanții la 2 instruiri care urmează a fi desfășurate în cadrul proiectului „Construirea păcii durabile și incluzive, consolidarea încrederii și coeziunii sociale pe ambele maluri ale râului Nistru”, implementat în comun de către Oficiul ONU pentru drepturile omului (OHCHR), PNUD, UN Women, și este finanțat prin intermediul Fondului Națiunilor Unite pentru Consolidarea Păcii (UN PBF).

De la companie se solicită prețul per: prânz

Livrarea produselor va avea loc la sediul AO CIR PRO BONO, în Mun Chișinău.

Aici găsiți mai multe detalii despre solicitare.

Oferta va fi transmisă până în data de 15 iunie 2023, prin e-mail la adresa management.probono@gmail.com și cir.probono@gmail.com cu mențiunea „CATERING ”.

Proiectul „Construirea păcii durabile și incluzive, consolidarea încrederii și coeziunii sociale pe ambele maluri ale râului Nistru” este implementat în comun de către Oficiul ONU pentru drepturile omului (OHCHR), PNUD, UN Women, și este finanțat prin intermediul Fondului Națiunilor Unite pentru Consolidarea Păcii (UN PBF).

 736 total views,  2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × two =