TOR // Companie care prestează servicii de transport pasageri din Chișinău spre 5 raioane ale Republicii Moldova

Centrul de Inforamre și Resurse „PRO BONO” selectează o companie care prestează servicii de transport pasageri din Chișinău spre 5 raioane ale Republicii Moldova. Serviciile vor fi prestate în cadrul parteneriatului stabilit dintre Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova (MEC), Fondul Națiunilor Unite pentru Populație în Republica Moldova (UNFPA) și Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC), privind dezvoltarea Centrelor de tineret și consolidarea participării și implicării civice a tinerilor din Republica Moldova.

Aceasta va oferi servicii de transport pasageri pe teritoriul Republicii Moldova conform condițiilor indicate de PRO BONO , în baza contractului de prestare servicii semnat între părți în perioada iulie 2023 – octombrie 2023. În această perioadă, se vor efectua câte 4 călătorii în 5 raioane diferite. Graficul se va stabili ulterior.

Companiile interesate trebuie să transmită un dosar, care să conțină:

  • Date generale ale companiei (denumirea companiei, persoana și telefonul de contact, adresa electronică, pagina web);
  • Certificatul de înregistrare/ extrasul din Registrul de Stat al companiei și un CV succint al șoferilor disponibili, cu indicarea experienței profesionale;
  • Portofoliul (poze ale mijloacelor de transport propuse pentru prestarea serviciilor);
  • Oferta financiară cu indicarea prețului în MDL per oră, MDL pe km pentru fiecare poziție separat, termenele de prestare și condițiile de achitare. Compararea ofertelor financiare se va face în MDL.

Mai multe detalii privind această solicitare, găsiți în Termenii de Referință.

Dosarul de participare va fi transmis până în data de 10.07.2023, prin e-mail la adresa cir.probono@gmail.com cu mențiunea “Companie de prestare a serviciilor de transport”.

 1,194 total views,  4 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 + seven =