Înscrie-te și participă la cursul de formare pentru cadre didactice „Educație prin democrație”

Ești un lucrător social sau profesor și dorești să descoperi și mai mult învățarea prin competențe? Înscrie-te și participă la cursul de formare pentru cadre didactice „Educație prin democrație”.

Prin intermediul acestei activități cadrele didactice implicate în coordonarea consiliilor elevilor, activităților extracurriculare, sau cele implicate în organizații necomerciale, vor avea posibilitatea să descopere (și mai mult) educația non-formală și cum cu ajutorul acestei dezvoltăm competențe și abilități în rândul elevilor, cum sporim participarea și implicarea acestora în comunități și în instituții de învățământ. La fel, participanții vor descoperi practici de învățare și vor dezvolta planuri individuale de dezvoltare.

Completează formularul dacă ești interesat/ă.

Activitatea se va desfășura sub forma unor sesiuni de instruire, care vor avea ca și subiecte principale: drepturile omului, educația democratică, sănătatea mintală, prevenirea violenței în bază de gen, prevenirea Covid 19, etc.

Cursul se va desfășura în perioada: 1 septembrie, începând cu orele 16:00 – 03 septembrie 2023.

Termenul-limită de completare a formularului: 28 august 2023, ora 23:59.

Cursul se va desfășura în Chișinău: Institutul Muncii, Strada Zimbrului 10.

Cazarea, alimentarea și cheltuielile de transport sunt acoperite de organizatori.

Dacă ai întrebări, nu ezita să iei legătura cu noi.

Cursul de formare se desfășoară în cadrul proiectului dezvoltat de UNICEF Moldova în parteneriat cu Centrul de Informare și Resurse PRO BONO și cu suportul USAID Moldova și Guvernul Italiei.

 2,210 total views,  2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × 5 =