TOR // Servicii de transport pasageri din Chișinău spre/dinspre șapte raioane ale Republicii Moldova

Centrul de Informare și Resurse „PRO BONO” selectează o companie care prestează servicii de transport al pasagerilor din Chișinău spre/dinspre șapte raioane ale Republicii Moldova

Aceasta va oferi servicii de transport pasageri pe teritoriul Republicii Moldova, în perioada martie 2024 – decembrie 2024. În această perioadă, se vor efectua 40 de călătorii în 7 raioane diferite. Graficul se va stabili ulterior.

Pentru selectarea companiei de transport pasageri, vor fi cerute următoarele calificări:

  1. experiența profesională a companiei similară;
  2. experiența șoferilor (minim 2 ani de experiență, cunoașterea regiunilor Moldovei constituie un avantaj);
  3. condiția și echiparea mijloacelor de transport;
  4. oferta financiară.

Companiile interesate trebuie să transmită un dosar, care să conțină:

  • date generale ale companiei (denumirea companiei, persoana și telefonul de contact, adresa electronică, pagina web);
  • certificatul de înregistrare/ extrasul din Registrul de Stat al companiei și un CV succint al șoferilor disponibili, cu indicarea experienței profesionale;
  • portofoliul (poze ale mijloacelor de transport propuse pentru prestarea serviciilor);
  • oferta financiară cu indicarea prețului în MDL per oră, MDL pe km pentru fiecare poziție separat, termenele de prestare și condițiile de achitare. Compararea ofertelor financiare se va face în MDL.

Mai multe detalii despre condiții de participare, găsiți în Termenii de Referință.

Dosarul de participare va fi transmis până în data de 08.03.2024, prin e-mail la adresa cir.probono@gmail.com cu mențiunea „Companie de prestare a serviciilor de transport”. Pentru informații și detalii suplimentare ne puteți contacta la adresa de e-mail: doloscan.probono@gmail.com.

Acțiunile au loc în cadrul Programului de suport pentru APL în dezvoltarea strategiilor și bugetelor de tineret, desfășurat de Centrul de Informare și Resurse PRO BONO în cadrul Fondului Comun pentru consolidarea participării tinerilor și dezvoltarea Centrelor de tineret din Republica Moldova, susținut de Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova, Agenția Națională pentru Tineret, Guvernul Elveției și Fondul Națiunilor Unite pentru Populație (UNFPA).

 1,158 total views,  4 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nine + three =