Completează chestionarul și ajută-ne să identificăm o imagine despre modul în care tinerii percep fenomenul de tortură.

Centrul de Informare și Resurse „PRO BONO” realizează o cercetare sociologică pe tematica fenomenului torturii. Organizația dorește să descopere care este percepția tinerilor despre tortură și nivelul de cunoștințe al tinerilor referitor la prevenirea acestui fenomen.

Astfel, te roagă respectuos să aloci trei minute și să răspunzi sincer la întrebările din chestionar, pentru a putea evalua limitele informative ale tinerilor despre înțelegerea fenomenului torturii, ca ulterior să intervină cu informațiile de rigoare.

Chestionarul poate fi accesat AICI.

Completarea chestionarului este anonimă, iar răspunsurile tale sunt confidențiale și vor fi folosite doar pentru calcule statistice.

Proiectul „Tinerii împotriva torturii” este finanțat de Uniunea Europeană și este implementat cu suportul Institutul pentru Democrație

Prin intermediul acestuia, CIR PRO BONO își propune să afle modul în care tinerii sunt informați despre fenomenul de tortură și răul comportament și mecanismele de luptă contra acestea. Astfel, dorește să creeze o rețea de tineri responsabili și proactivi în acest domeniu.

 740 total views,  2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 + 15 =