UE // Cerere de oferte: servicii de alimentare

UE // Centrul de Informare și Resurse „Pro Bono” anunță concurs de selectare a unei companii ce va fi contractată pentru a oferi servicii de alimentare pentru 40-50 de persoane, pentru a desfășura ateliere practice, instruiri, mese rotunde cu cetățenii din localitățile Codru Nou, Țînțăreni, Chițcanii Vechi, Căzănești, Negureni.

Activitățile vor avea loc în cadrul proiectului „Cetățenie activă pentru Dezvoltarea Durabilă a raionului Telenești”, beneficiar al programului de granturi „Fii schimbarea: Cetățeni implicați – comunități durabile”, parte a proiectului „Abilitarea cetățenilor în Republica Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

Cerințe pentru sala prevăzută pentru desfășurarea evenimentelor:

  1. Locație potrivită pentru grupuri mici și medii de persoane, formatul de mese rotunde, instruiri, ateliere de lucru:
  • pentru acomodarea grupurilor de aproximativ 40-50 de persoane (capacitatea sălii 50+ persoane);
  • cu amplasare centrală, proximitate față de zona localităților Codrul Nou, Chițcanii Vechi, Negureni, Țănțăreni, Căzănești din Raionul Telenești;
  • cu servicii de alimentație incluse sau cu posibilitatea contractării serviciilor de catering;
  1. Locație potrivită pentru programe în încăpere și în aer liber), cu o durată de 1 zi
  • amplasare în proximitate față de zona localităților Codrul Nou, Chițcanii Vechi, Negureni, Țănțăreni, Căzănești din Raionul Telenești
  • sală de conferință pentru acomodarea aproximativ 15-25 de persoane (capacitatea sălii 30+ persoane);
  • servicii de alimentație incluse, mâncare gătită pe loc cu ingrediente locale;

Mai multe detalii și cerințe găsiți în Termeni de referință pentru servicii de alimentare

Toate serviciile vor fi prestate în conformitate cu normele impuse pentru respectarea restricțiilor în contextul pandemiei de COVID-19. 

Dosarul de participare va fi transmis până în data de 9 august 2021, prin e-mail la adresa management.probono@gmail.com cu mențiunea “Servicii de alimentare”.

Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a Uniunii Europene (UE), acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor în Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). În Regiunea de Dezvoltare Centru, partenerii de implementare a proiectului sunt Asociația pentru Guvernare Eficientă și Responsabilă AGER și AO „HABITAT”.

 

 696 total views,  4 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 − 5 =