Programul de diversificare și de colectare de fonduri în cadrul organizațiilor de tineret. Înscrie-te!

CIR PRO BONO lansează apelul de selectare a zece organizații care urmăresc să-și îmbunătățească capacitățile de mobilizare, de diversificare și de colectare de fonduri.

Organizațiile de tineret selectate vor fi înrolate într-un proces complex de instruire și dezvoltare în domeniul managementului organizațional, politici interne, scriere de proiecte și managementul proiectelor.

Fiind implicate în program, acestea vor avea responsabilitatea să:

  • organizeze cel puțin o sesiune de instruire de follow-up cu suportul echipei proiectului; 
  • participe la toate activitățile proiectului; 
  • dezvolte o activitate practică de colectare de fonduri (un parteneriat cu o companie, un proiect depus la un donator, o campanie de colectare de fonduri, ș.a.); 
  • absolvească cursul online în domeniul dezvoltării capacităților organizaționale și de autofinanțare a ONG creat;
  • participe la evaluarea și auto-evaluarea organizației din punct de vedere a viabilității financiare.  

Organizațiile interesate sunt invitate să se înscrie în program, completând acest FORMULAR. Termenul-limită: 24 iunie, inclusiv.

În ultimii trei ani (2019 – 2021), CIR PRO BONO a lucrat cu 30 de OSC de tineret oferindu-le un complex de activități de suport pentru instituțional, inclusiv pentru dezvoltarea procedurilor interne, colectare de fonduri (peste 380 mii lei colectați), planificare și organizare de activități comune, scriere de proiecte și atragere de granturi pentru susținerea activităților lor.

Proiectul „Dezvoltarea capacităților de mobilizare și management a resurselor financiare și serviciilor de autofinanțare în cadrul ONG de tineret” este implementat în cadrul Programului de Granturi 2022 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației și Cercetării.

 2,052 total views,  6 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nineteen − seventeen =