TOR // Companie sau organizație ce va oferi suport APL în implementarea planurilor de acțiuni pe domeniul de tineret

CIR PRO BONO anunță concurs de selectare a unei companii sau organizații care va presta servicii de consultanță, de logistică și organizare a activităților de tineret pentru consolidarea actorilor cheie din domeniul de tineret în cel puțin 10 regiuni (Leova, Rîșcani, Ocnița, Drochia, Strășeni, Nisporeni, Hâncești, Edineț, Glodeni, municipiul Bălți), inclusiv identificarea soluțiilor de implementare a activităților.

Astfel, compania/organizația va fi contractată pentru oferirea următoarelor servicii:

  1. servicii de logistică și organizare a activităților de tineret în cadrul a cel puțin 10 regiuni ale proiectului, care va include următoarele aspecte (moderare, asigurarea echipamentului tehnic – laptop, proiector, servicii foto/video, etc.) Detaliile tehnice vor fi agreate în comun acord cu Autoritatea Publică Locală și echipa CIR PRO BONO, în funcție de necesități.
  2. servicii de consultanță pentru implementarea activităților prevăzute de Planurile de acțiuni pe sectorul de tineret pentru anul 2022.

În total: 10 evenimente.

Mai multe detalii despre proiect și despre responsabilități, accesează Termenii de referință.

Companiile sau organizațiile interesate trebuie să transmită un dosar, care să conțină:

  • CV organizației sau companiei cu indicarea contractelor similare anterior implementate;
  • CV-urile echipei responsabile din partea ofertantului;
  • oferta financiară per activitate.

Dosarul de participare va fi transmis până în data de 19 iunie 2022, prin e-mail la adresa management.probono@gmail.com cu mențiunea „Servicii de consultanță și organizare a evenimentelor”.

Proiectul „Participarea consolidată și implicarea civică în rândurile tinerilor în Moldova”, care e parte la „Fondul comun pentru dezvoltarea Centrelor de Tineret și consolidarea participării și implicării civice în rândurile tinerilor în Republica Moldova” al Ministerului Educației, Cercetării, cu suportul UNFPA, Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare, va dezvolta capacitățile Autorităților Publice Locale la nivel regional, prin implementarea, evaluarea politicilor de tineret, respectând principiile managementului bazat pe rezultare și bugetarea participativă.

 1,536 total views,  2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × two =