TOR // Servicii de imprimare a materialelor promoționale

Centrul de Informare și Resurse „PRO BONO” selectează o companie ce va fi responsabilă de imprimarea materialelor promoționale.

O companie va fi contractată pentru a fi imprimate o serie de materiale promoționale pentru activitățile care urmează a fi desfășurate în cadrul proiectului.

Asrfel, sunt necesare următoarele materiale:

  • Roll-upuri color, suport aluminiu (10 unități)
  • Standuri informative (8 unități)
  • Pliante A4 (100 de unități)
  • Postere A3 (100 de unități)
  • Tricouri (100 de unități)
  • Stickere (100 de unități)
  • Chestionare (3 pagini a câte 1000 de exemplare și 4 pagini – 1 color, 3 alb-negru – 1000 de exemplare).

Aici puteți consulta Termenii de Referință, unde sunt indicate cerințele și condițiile de participare în concurs.

Compania va indica costul per fiecare material. Plata va fi prezentată în MDL și va include suma netă solicitată per unitate de produs.

Dosarul de participare va fi transmis până în data de 9 noiembrie 2021, prin e-mail la adresa management.probono@gmail.com cu mențiunea „Companie de imprimare a materialelor de vizibilitate”.

Centrul de Informare și Resurse AO PRO BONO a devenit partenerul de implementare al UNICEF Moldova, sprijinind implementarea Programului ,,EU4Moldova: Regiuni-cheie” privind „consolidarea capacităților, dezvoltării și împuternicirii adolescenților și tinerilor din Cahul și Ungheni”.

Obiectivul general al Programului EU4Moldova: Regiuni-cheie este de a consolida coeziunea economică, teritorială și socială în Republica Moldova prin facilitarea creșterii socio-economice locale incluzive, durabile și integrate și îmbunătățirea standardelor de viață ale copiilor, adolescenților și tuturor persoanelor  din cele două regiuni cheie, Cahul şi Ungheni.

 806 total views,  2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × five =