TOR // Servicii de transport pasageri

Centrul de Informare și Resurse „PRO BONO” selectează o companie care prestează servicii de transport pasageri din Chișinău spre Cahul și Ungheni (3-4 persoane) și din Chișinău spre Vadul lui Vodă (40 de persoane).

O companie care oferă servicii de transport pasageri pe teritoriul Republicii Moldova (Cahul și Ungheni) va fi selectată pentru a presta serviciile solicitate conform condițiilor indicate de PRO BONO în prezenta solicitare de oferte, în baza contractului de prestare servicii semnat între părți în perioada noiembrie 2021 – decembrie 2022. În această perioadă, se vor efectua călătorii în cele 2 regiuni. Graficul se va stabili ulterior.

Companiile interesate trebuie să transmită un dosar, care să conțină:

  • date generale ale companiei (denumirea companiei, persoana și telefonul de contact, adresa electronică, pagina web);
  • certificatul de înregistrare/ extrasul din Registrul de Stat al companiei și un  CV succint al șoferilor disponibili, cu indicarea experienței profesionale;
  • portofoliul (poze ale mijloacelor de transport propuse pentru prestarea serviciilor);
  • oferta financiară cu indicarea prețului în MDL per oră, pentru fiecare poziție separat, termenele de prestare și condițiile de achitare. Compararea ofertelor financiare se va face în MDL.

Mai multe detalii despre cerințele pe care le avem, vă rugăm să consultați Termenii de Referință.

Dosarul de participare va fi transmis până în data de 12 noiembrie 2021, prin e-mail la adresa management.probono@gmail.com cu mențiunea „Servicii transport”.

Centrul de Informare și Resurse AO PRO BONO a devenit partenerul de implementare al UNICEF Moldova, sprijinind implementarea Programului ,,EU4Moldova: Regiuni-cheie” privind „consolidarea capacităților, dezvoltării și împuternicirii adolescenților și tinerilor din Cahul și Ungheni”.

Obiectivul general al Programului EU4Moldova: Regiuni-cheie este de a consolida coeziunea economică, teritorială și socială în Republica Moldova prin facilitarea creșterii socio-economice locale incluzive, durabile și integrate și îmbunătățirea standardelor de viață ale copiilor, adolescenților și tuturor persoanelor  din cele două regiuni cheie, Cahul şi Ungheni.

 804 total views,  2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × four =